Σύστημα Πληροφόρησης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με στόχο την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μας αλλά και την ταχύτερη και άμεση ενημέρωσή σας, η εταιρία μας καινοτομεί και πάλι εισάγοντας την On-Line ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία του κτιρίου σας. Με το On-Line σύστημα ενημέρωσης οφειλών των ενοίκων εξασφαλίζουμε την απαραίτητη διαφάνεια, την άμεση πρόσβαση και τον έλεγχο της οικονομικής κατάστασης κάθε κτιρίου στο οποίο εκτελούμε τις εργασίες διαχείρισης. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε μαζί να αντιμετωπίσουμε καλύτερα και έγκαιρα τυχόν προβλήματα που δημιουργούν οι συσσωρευμένες οφειλές στην καλή λειτουργία του κτιρίου σας.

Για να μπορέσετε να εισέλθετε στο On-Line σύστημα ενημέρωσης οφειλών ιδιοκτητών/ενοίκων, χρειάζεται να γνωρίζετε το μοναδικό για εσάς username και password, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε μετά από αίτησή σας στο site μας. (αποστολή σχετικού email στην καρτέλα «επικοινωνία»)

Προς τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων:

Με την εισαγωγή σας στο On-Line σύστημα που διαθέτουμε θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις ανείσπρακτες οφειλές κοινοχρήστων των ιδιοκτησιών σας, είτε αυτές αφορούν ένα, είτε περισσότερα κτίρια. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την οικονομική κατάσταση και την κίνηση του αποθεματικού γενικά του κάθε κτιρίου στο οποίο είστε συνιδιοκτήτης.

Προς τους ενοικιαστές/ιδιοκτήτες:

Με την εισαγωγή σας στο On-Line σύστημά μας θα εμφανίζονται όλες οι ανείσπρακτες οφειλές κοινοχρήστων του διαμερίσματος σας, καθώς επίσης και οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε αν επιθυμείτε να καταθέσετε άμεσα το ποσό της οφειλής.